maandag 4 november 2019

BRAZILIÊ

Nog een uurtje en we vertrekken naar de luchthaven. Samen met Johan en Greta, de ouders van Zoë, die een gans jaar rondtrot in Zuid-Amerika. Normaal gezien werd het richting Bolivië maar door de omstandigheden daar hebben we onze plannen moeten wijzigen. De onrust is in Bolivië te groot, de ambassade raadt het ten stelligste af. Gelukkig zijn wij doorleefde reizigers en we kunnen die klik wel aan. Zo zie je maar, teveel voorbereiding is nooit goed want het kan mislopen. Spijtig voor Jan, die had al dagenlang alles goed uitgestippeld, wat je zeker moet zien en waar je je voetdruk steevast moet plaatsen. We reizen met Swiss air. Eerst naar Zurich en dan elf uurtjes in the sky naar Sao Paulo. Nog even een foto van negen van onze schatten toevoegen.. Genomen verleden week op vakantie. De kleinste spruit Jurre staat er nog niet bij. Zal ik in Zuid-Amerika toevoegen.
BRAZILIA HERE WE COME

4 opmerkingen:

  1. Woensdag , dus hopelijk aangekomen en jullie draai al gevonden ! Zo'n klik moeten maken , maar inderdaad een wijze beslissing. Jullie reizen zijn sowieso al een avontuur op zich dus je moet daarbij geen gevarenzones gaan opzoeken he.
    Inderdaad spijtig van al het opzoekwerk , maar dat kan misschien later toch nog van pas komen. Jullie afspraak met Zoë kan toch nog doorgaan hoop ik . Doe ook veel groetjes aan Johan en Greta en geniet van jullie reis. Ik kijk alvast uit naar het eerste verslag van het avontuur. Hier is het echt herfstweer. Ik las juist in GVA dat nu al een kerstboom zetten helpt tegen winterdipjes . Het groen en de sfeerverlichting zou mensen die alleen van zomer en zon houden ( Georges dus ) doorheen deze herfst- en winterperiode helpen . Maar dat is allemaal ver van jullie bed op dit moment . Veel plezier en kom veilig weer thuis. xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waar zitten jullie juist in Brazilië ? Zijn jullie al wakker ? Is het daar nu 3, 4 of 5 u vroeger dan bij ons ? En wat nu met Zoë ? Waar treffen jullie haar ?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die tijdsaanduidingen bij onze antwoorden zijn raar ! Daar had ik met onze Amerikablog ook problemen mee . Het is nu 6 november 10 u 50 :-) en niet 1 u 49 En vanmorgen schreef ik om 7 u 29 en niet 5 november 22 u 29. Of zijn dat jullie uren

    BeantwoordenVerwijderen