zaterdag 19 december 2015

beetje thuiskomen

Het was hier woensdag echt een beetje thuiskomen. Ze stonden ons op te wachten aan de bus. Heerlijk! Om zes uur 's morgens vertrokken voor de bus van zeven die om kwart voor negen vertrokken is. Om vier uur waren we pas hier maar de ontvangst maakt veel goed.

Wat hebben we hier al gedaan? Cassava gekocht en laten brengen. Fietsen besteld en een koe gekocht voor Doris. Zij woont hier in de buurt en heeft een klein weeshuis van twaalf kinderen. Bij ons doe je dat allemaal telefonisch maar hier moet je mee van her naar der en uiteindelijk sta je nog geen stap verder. Organiseren is hier nog altijd verboden, ongelofelijk chaotisch, maar plezier hebben ze oneindig.



Na een lange busreis is elke maaltijd welkom. Nshima(maïsmeel) met een soort groenten en eend. Die eend is dat botje links.

De restaurantmenu

Alles is voorzien in het restaurant!

oogsten doe je zo


Hun speelgoed











Heerlijk genieten van een sinaasappel.

Straks meer nieuws want de centen op de dongo zijn op.

Aan iedereen een welverdiende vakantie.









 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 opmerking:

  1. Beetje thuiskomen ..... hartelijk ontvangst , dat moet weer hartverwarmend geweest zijn . En dan de foto's van het speelgoed van die kinderen . Ik durf bijna niet naar onze kerstboom kijken en naar alle pakjes die wachten op de kleinkinderen .Wat een hemelsbreed verschil. Geniet van jullie dagen in jullie tweede thuisland.

    BeantwoordenVerwijderen