vrijdag 11 oktober 2013

laatste dagje Ticondane

Mijn vorig bericht zonder het te beseffen verzonden en m'n verhaal was nog niet uit.
Dit was het laatste fotootje van het vorig bericht. Dit wou ik er nog aan toevoegen maar per ongeluk verstuurde ik het bericht. Dit is geen kindje van Doris. Dit jongetje komt al eens bij ons zitten als we aan het ontbijten zijn. Hij vult dan zijn buikje want hij weet natuurlijk dat dit een buitenkans is. Heel tof, het is Andrew.

We blijven hier even langer. Hebben onze planning even bekeken en gezien dat we eigenlijk nog ruim de tijd hebben als we zaterdag de bus nemen naar Lusaka. Lusaka is de hoofdstad van Zambia. De busreis is een zeven uur, dus zal weer even lastig zijn maar we zijn ondertussen al veel gewoon. Daarna zouden we de trein nemen naar Livingstone en dan de  Victoriawatervallen bezoeken. Dan zien we wel weer. De vierentwintigste moeten we een vlucht nemen naar Nepal.

Vrijdag 11 oktober




 
een filmpje van het dansje en het applaus voor Jan op onze laatste dag in Ticondane
 
Morgen zijn we hier weg! We zijn hier een kleine drie weken geweest en het is hier een beetje onze thuis geworden. Jan stond de hele tijd in de zevende klas en vandaag had hij drankjes en "koeken" besteld. Dat is eigenlijk een droog klein broodje maar dat zijn hier de taartjes. Het is dan alsof ze een feestmaal krijgen! Leuk om mensen met zo weinig zo tevreden te zien..
Dank zij Bob kunnen we nu ook filmpjes doorsturen. Bob en Marieke gaan hier ook een tijdje blijven. Zij zijn een maand aan het reizen door Afrika. Het zou onze zoon of dochter kunnen zijn. We kunnen het heel goed met elkaar stellen.
 
 
Gisterenavond super neig feestje voor ons, straks zet ik de foto's en/ of het filmpje op de blog!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten