zaterdag 3 augustus 2013

Vervelende daagjes!

 Niet dat we ons vervelen maar het wordt met de dag moeilijker om van iedereen afscheid te nemen. Gelukkig hebben we nog veel te doen. Donderdag sprak ik nog af met de naaste collega's van het tweede leerjaar (de beste van de knipoog!) om onze wo map in orde te brengen. Twee derde van de tijd hebben we dat gedaan, het andere deel zaten we in onze stambrasserie. Onze ex-turnjuf Anneliese was er ook bij. Als er te drinken valt is ze altijd van de partij (ze is niet alleen). Daarna trokken we terug naar school, drie van de zes met rode kaken (zelf uit te maken bij welk groepje ik hoorde). We werken al jaren samen, ik ga hun missen.
Gisterenavond zijn we dan met een deel van onze kinderen gaan eten en vanavond met het andere deel. Het was organisatorisch (knap woord van mij hé) niet meer mogelijk om iedereen samen te brengen. We gaan veeeeeeeeel mensen missen, in de eerste plaats onze kleinkinderen

ons Janne

                                                      onze Jolan
                                              onze Kamiel en Toon
onze Sepp
                                      
                                                         ons Nona
en ons Mirte (die ziet het nu al niet meer zitten zonder ons)
...natuurlijk ook onze kinderen, familie, vrienden, buren en zeker niet te vergeten onze viervoeters.
 

3 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Waren onze foto aan het wijzigen zodat onze hoofden er wel op staan en vandaar ook "reactie" verwijderd . Effe zoeken hé :-)

      Verwijderen
  2. ja , zo'n kapoenen achterlaten , dat valt niet mee hé . Wat zullen ze gegroeid zijn als jullie terugkomen .!
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen